Frokostkonsertene

Som i 2015 har vi i år også bestemt oss for å ha «frokostkonserter» på festivallørdagen, med mer akustisk preg. Frokostkonsertene starter klokka 18.30 lørdag.

Dette er artistene i år:

 

Jørgen Dretvik

Jørgen har fartstid bak trommesettet i flere pønkeband i Trondheim, og etter mange harde livslærdommer er det nå med kassegitaren han deler ærlig og åpent fra sine erfaringer, med sterke tekster i landet mellom pønk og viser. Dretvik imponerte også på foreningas årsmøte i år, og er en generelt fantastisk person det er lett å like, da alt negativt grums heller kommer ut gjennom fantastiske låter.

Karsk Gutan

Vømmøl møter pønk. Bandet spiller akustiske låter fra hverdagen på trøndersk skyggeside, med en humor som er ganske spissfindig gjemt bak alle dop- og alkoholreferansene. Har gitt ut albumene Karsk Gutan, Nashkokashk og Karsk Gutan III, men har vært skeptiske til å spille live frem til vi fikk overtalt dem til å gjøre et unntak. Dette blir unikt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *