Døden

Om eg skal beskrive døden med få ord må det bli mørkt, trist og litt skremmande. Alle har sine tankar om kva døden er, men den Trondheimsbaserte gruppa med same namn har verkeleg tatt begrepet døden alvorleg og gjort det til sin greie. Tilogmed debutplata kallar dei Døden. Den er mørk, og kanskje litt skremmande, men den er langt ifrå trist.

– Patrick Fardal, Eviglyttar.no

DØDEN spiller trønderrock i begrepets videste forstand og kan være en kjærkommen svirebror for alle anledninger. Angstfull rockepoesi på dialekt med hovedvekt på rockens tilstøtende musikkstiler. Debuttplaten med samme navn som bandet fra 2016 inneholder masse barytongitar og 10 låter omkring temaet i tittelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *