Bin Lads

Feit, førti, ferdig, fredag! Tenner du på bitre, men vanskelige eldre menn som covrer obskur gammal norsk punk? Da er bandet BIN LADS midt i blinken for deg! I 2006 gjorde de en slags furore på påskepønk på Steinkjer. De lover samme setliste denne gangen også, men med flere år, et par øvinger og mange flere kilo på baken.

Medlemmene i Bin Lads har også en fortid eller en fremtid i følgende band:

Småpønkarlaget, Snafuss, Håvard I Vaskerommet, Loudmouth, So Much Hair…But How To Cut It?, Ramalama-das Punkabteilung, Brutal Kuk,Larvjudas, Gerd Berg , The New York balls, The Spoonplates, NGU96%, Slumsøstrene, Tante Dille, BurgerBarna, Carl I. Hagens Husokkupantorkester, Morfars Hus, Snørr, Natsjonal Frånt, The Bongoloids, Saup, 120 Smurf, Dårlig Hjort, Dalai Lama, De Brukte Sprøyter, Distrust, Incest We Trust, Tadpole, Bleak Sabbath, S******nger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *