Festivalkunstner Ida Eriksson

Årets festivalkunstner: Ida Eriksson

For oss som har kjent Ida en stund har det vært utrolig fascinerende å følge med på reisen hennes, via studier i klassisk figurativ kunst på Torhild Ramberg Studio til fotorealistiske blyanttegninger og deretter headhønta rett inn i tatoveringsbransjen hvor de skjønte at et sånt talent ikke fikk gå til spille. Ida er et eksempel på at hardt arbeide, disiplin og timevis med motivert øving kan gi utrolige resultater, og det er verdens største selvfølgelighet for oss å la henne få lov til å være årets festivalkunstner.

Hennes vanlige enemarker på X3M Tattoo & Piercing holder derfor stengt i helgen, og Ida og hennes lærling Jannicke «Jani» Rognes vil ha tilholdssted på Steinkjer Pønkrockfestival på Brød & Cirkus. Ida tar med seg et knippe av sine tegninger og selger gjerne noe til deg om du finner noe som matcher sofaen.

Ida (og Jani) tar også gratis konsultasjoner og tatoveringsreservasjoner om du er på utkikk etter noe mer permanent, men samme hvor mye vi ber på våre knær er Ida for profesjonell og samvittighetsfull til å ta med seg tatoveringsutstyret og utføre lite gjennomtenkte festivaltatoveringer på oss som vi kan våkne med på søndag og fundere på betydningen av.

Ida, du rocker! Vi vet du gleder deg til festival, og det gjør vi også!

(Ida er faktisk ikke den eneste talentfulle tatovøren på festivalen. Vokalist Chris Wright i Crashed Out eier og driver studioet Viking Tattoo i Jarrow og er selv en meget dyktig blekkulf).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *