Wonk Unit

“No band epitomises the glorious spirit of 21st-century Brit punk’n’roll as well as Wonk Unit”

– Gavin Martin, the Daily Mirror

WONK UNIT er et sentralt band i pønkemiljøet i London, har spilt alle de store pønkefestivalene, er konstant på turné, og arrangerer selv sin egen pønkefestival WONKFEST, som i år har 25 band på plakaten. Under ordbokdefinisjonen av ”galskap” og ”spilleglede” skulle det vært vedlagt en konsertbillett til Wonk Unit. Bandet er kanskje blant de minst selvhøytidelige i verden, men til gjengjeld tar de musikken veldig veldig seriøst, og de har fått mye oppmerksomhet for sitt originale musikalske uttrykk i britisk musikkpresse. Bandet består av et sted mellom to og femten medlemmer, alt ettersom.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *